Compressie van Pink Lady® appels, gerookte paling en ganzenlever
Voorgerechten
0
vote | wwp-vote

1
Moeilijkheid
Moeilijkheid
4
Personen
Personen
20min
Bereiding
Bereiding
2min
Kooktijd
Kooktijd
Een land- en zeevoorgerecht waarin de Pink Lady® de schakel vormt tussen twee nobele ingrediënten.

Bereiding
Ingrediënten
- 1 Pink Lady® appel per persoon
- Ganzenlever
- Gerookte paling
Voorbereiding
- Verwijder het klokhuis zonder de appel te schillen.
- Snijd de appel in plakken van 1,5 cm dik.
- Bak de plakken 1 minuut op elke zijde in geklaarde boter en zet ze daarna in de koelkast.
- Snijd de ganzenlever in plakken van 1 cm dik, breng op smaak met zout en peper en zet ze weg in de koelkast.
- Snijd dunne plakjes gerookte paling van 8 cm lang.
Afwerking
Ingrediënten
Voorbereiding
- Stapel afwisselende lagen op.
- Wikkel ze vervolgens strak in huishoudfolie.
- Laat ze minstens anderhalf uur in de koelkast staan.
- Snijd in plakken zodat de diverse lagen zichtbaar zijn en serveer met een lekkere salade.
Vind meer inspiratie in de andere recepten
- Toetjes
- Hoofdschotels
- Toetjes