Pink Lady® appel-ijssorbets
Toetjes
0
vote | wwp-vote

2
Moeilijkheid
Moeilijkheid
6
Personen
Personen
25min
Bereiding
Bereiding
0min
Kooktijd
Kooktijd
De volgende dag heb je een perfecte verfrissing voor jong en oud!

Bereiding
Ingrediënten
- 3 Pink Lady® appels
- 15 g honing
- 70 g suiker
- sap van 1 citroen
- 30 cl melk of plantaardige melk (bijv. amandel- of kokosnootmelk)
- 3 eetlepels yoghurt
Voorbereiding
- Snijd de appels in stukken.
- Doe de stukken appels in een blender en besprenkel ze met citroensap om oxidatie te voorkomen.
- Doe de melk met de suiker en honing in een kleine pan en breng aan de kook.
- Zet het vuur uit en laat het mengsel afkoelen, onder af en toe roeren.
- Voeg de yoghurt toe, meng met het fruit en mix gedurende 1 minuut op hoge snelheid.
- Vul de ijslollievormen tot de rand met het gemixte mengsel.
- Steek de ijsstokjes in de vormen en zet ze een nacht in de vriezer.
Vind meer inspiratie in de andere recepten
- Hoofdschotels
- Voorgerechten
- Hoofdschotels